Kan B2B indkøberen finde dig digitalt?

Hvordan din digitale tilstedeværelse fører til eksportsucces

Eftermiddagsseminar – deltag i Vejle eller Herning

Dato Tid Sted
22/08/2019 13.30-16.45 Food Innovation House, Lysholdt Allé 3. 7100 Vejle
05/09/2019 13.30-16.45  Innovatorium, Birk Centerpark 40. 7400 Herning  Tilmelding

Pris: Gratis, dog opkræves DKK 300,- hvis du ikke møder op og ikke afmelder senest kl. 10 dagen før.

Indkøbernes adfærd er ændret dramatisk de seneste år, og det har afgørende betydning for hvordan du arbejder med eksport.

Seminaret stiller skarpt på de megatrends B2B eksport virksomheder står midt i og du får konkrete bud på hvordan du omfavner indkøbernes ændrede adfærd når kunderejsen i dag starter digitalt uanset branche.

Du får bl.a. svar på hvordan indkøbernes adfærd har ændret sig og hvad det betyder i salgsarbejdet. Hvordan du håndterer den digitale kunderejse og kommer i godt gang med eksport både til EU og udenfor EU.

13.30 – 14.00 Ankomst og registrering
14.00 – 14.05 Velkommen og introduktion til dagens program
14.05 — 14.45

Hvad betyder det for dit eksportarbejde, at omkring 80% af indkøberne i dag starter deres indkøbsrejse online – og indkøberen interagerer med salgsteamet langt senere i processen end tidligere? v/ Birthe Udsen Upchannel

Her får du:

  • Indblik i de nyeste analyser om indkøbernes ændrede adfærd. Hvor og hvordan starter og slutter den?
  • Indblik i hvordan det påvirker og ændrer salgskanalerne
  • Konkrete råd om hvordan du griber de digitale overvejelser an uanset om du vælger at kunderne kan købe direkte online eller ej.
14.45 – 15.00 Pause
15.00 – 15.45

Hvordan udvælger du produkter, der er bedst egnede til at fange kunderne digitalt og sikrer dit salg kan skaleres. Og hvordan skal du tackle det, hvis din virksomhed udelukkende arbejder med kundetilpassede løsninger? v/ Charlotte Nytoft CNR-Consulting

Her får du:

  • Hvad der er vigtigt omkring emballering og mærkning for at imødekomme unødige omkostninger ved om-pakning og om-mærkning.
  • Input til hvordan du kan sikre kravene følges til dørs af dine underleverandører
  • Konkrete råd til hvordan du laver et set-up, der giver dig størst mulig kontrol over kanalen på hhv. det Europæiske marked og på markeder udenfor Europa.

 

15.45 – 16.30 Michael Beck Hansen er Partner Manager i DIBS Payment Services og kommer med et indblik i online-handlen, trends og tendenser fra de omkringliggende markeder. I sit virke hjælper Michael jævnligt virksomheder der ønsker at udvide online-salget til andre lande og vil dele ud af de erfaringer han har gjort sig i denne sammenhæng.
16.30 – 16.45

Orientering om mulighed for at hente økonomisk støtte til e-handel og eksport v/ Charlotte Nytoft og Birthe Udsen

Seminaret afsluttes med mulighed for 1:1 sparring.

 

Hvem bør deltage

Seminaret er for beslutningstagere i virksomheder, der skal i gang med eksport eller som allerede har gjort de første erfaringer. Eller den erfarne eksportvirksomhed, der skal i gang med digitalt salg. Tag gerne en kollega med.

Michael Bech Hansen20190616092440

Michael Bech Hansen

Partner Manager DIBS Payment Services
Michael Beck Hansen er Partner Manager i det NETS-ejede DIBS Payment Services Michael har været tilknyttet DIBS siden 2016, hvor hans primære opgave er at sparre med virksomheder der benytter online betalingsløsninger som et led i deres forretning.
Charlotte Nytoft20190616093128

Charlotte Nytoft

Founder & Owner CNR Consulting

Gennem hele karrieren har Charlotte arbejdet med private virksomheders internationale udfordringer på alle niveauer, fra den danske SMV’er til den globale koncern. Charlotte har været udstationeret til Tyskland og senest arbejdet 10 år i USA, bl.a. for Eksportrådet, og har således opbygget et indgående kendskab til at drive forretning og skabe resultater internationalt.

Birthe Udsen20190616085104

Birthe Udsen

CEO Upchannel
Birthe har arbejdet internationalt med B2B e-commerce siden 2013 og er uddannet E-MBA fra Henley i England. Hun har stået i spidsen for en digital virksomhed, der på under 2 år fik brugere i 28 lande, har international erfaring fra ledende stillinger og arbejder desuden som professionel bestyrelsesmedlem.