Nyt startup vil hjælpe B2B-virksomheder i gang med e-handel

Mens store dele af danskernes indkøb er flyttet over på nettet, halter det efter når virksomhederne handler med hinanden. Et nyt aarhusiansk startup har lavet en platform, der skal hjælpe B2B-handlen ind på nettet.

Mens danskerne i 2016 købte 32 procent af sine varer på nettet, er det kun 10 procent af danske virksomheders produkter der sælges via e-handel, når det gælder B2B. Det viser en analyse fra DI.

Det tyder dog på, at de danske B2B-virksomheder gør klogt i at få gang i nethandlen. Analysen viser nemlig også, at 80 procent af indkøberne researcher på nettet inden de køber ind – og halvdelen vil gerne købe varen de finder i samme ombæring. Og det har aarhusianske Upchannel.eu sat sig for at hjælpe med dem med. Læs hele artiklen i TechSavyMedia